4/17/2014

Zoya - Shelby

Miitissä saatiin tosiaan NailCityltä koko Zoyan Beach & Surf -kokoelma, josta itselleni kotiutuivat Carly ja Shelby. Tällä kertaa kynsillä nähdään sitten ihana purkkapinkki Shelby. 

/ So from our meet we got Zoya's Beach & Surf -collection from NailCity. I got Carly and Shelby. This time on my nails you'll see this lovely pink Shelby. /



Kuvissa lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta sillä tarkoituksena oli myös leimata näiden päälle. Kolme kerrosta on tälle lakalle kuitenkin parempi määrä, sillä kaksi kerrosta jättää vielä kaljuja laikkuja kynsille. Täysin tämä lakka ei ole sitä laatua mitä haluaisin lakkojeni olevan, vaan tämä on hieman nestemäisempää mikä tekee lakkaamisesta vaikeampaa. Mutta tällaiselle sävylle se annettakoon anteeksi, en nimittäin taida tietää yhtäkään täysin hyväkäytöksistä vaaleanpunaista! Lakkasin myös päälle kerroksen pikakuivattavaa mikä vähän tasoitti lakan pintaa.

/ In the pictures I have two layers of Shelby on my nails since I meant to stamp on top of these. Three layers is however a better amount for this polish since two layers leaves easily bald spots. This polish isn't completely as great in quality as I would like it to be. Shelby is a bit too liquid to be working easily but since I don't know many polishes of this color that would work perfectly I'll forgive this! I also used a layer of Sally Hansen's fast dry top coat which helped in making this polish more shiny and even. /


Rimmel - Base Coat
Zoya - Shelby*

*saatu

2 kommenttia :

  1. On kyllä kaunis lakka, mutta oon ihan vakuuttunu, että tää ei näyttäis yhtään hyvältä mulla. :D Sulle sopii kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on kyllä, vielä olen itsekin vähän kahen vaiheilla, että onko kuitenkaan 100% mun juttu. Ehkä se koristeluiden kanssa olis vähän enemmän mua :) Nää pinkit ja vaaleanpunaiset on niin vaikeita!

      Poista