12/30/2013

Vuosi 2013, osa 1

Viime vuonna kertasin kuvien ja tekstien kautta sitä, mitä vuoden aikana on tässä kynsiharrastuksessa tapahtunut. Nyt kun luin samaa postausta tajusin, että ollaan sitä menty tänäkin vuonna taas eteenpäin. Jälleen olen siis koonnut kuluneen vuoden pääkohtia yhdeksi postaukseksi, tässä nyt ensin tammikuusta kesäkuuhun! :)

Tammikuu:

Yksi huomionarvoisempia asioita koko vuodessa on se, että löysin oman kynsien pituuteni. Vaikka se saattaa muutamalla millillä heittää aina, niin silti tiedän nyt, että kynteni pidän lyhyenä. Selasin läpi esimerkiksi viime tammikuun kynsiä, ne näyttävät suurin osa tältä: 


Kynnet kapenevat ylöspäin, mallia ei ole ja pituuseroja löytyy. Hyihyihyi. Sitten kesällä lyhensin kassatöitä varten kynsistä reippaasti pituutta ja vahingossa löysin sen oman juttuni. Kynnet alkoivat näyttää siistimmältä ja lakkaukset onnistuivat paremmin. Lisäksi ne olivat niiiiin paljon helpommat arkielämässä. Hauskaa on se, että nykyään kun näen blogeja missä kynnet ovat samanlaisia kun itsellä viime keväänä, se ärsyttää aivan suunnattomasti. Ehkäpä juuri siksi, että ymmärrän kuinka kamalalta omat kynnet on näyttäneet ja minkä virheen on itse tehnyt. Suosittelen kaikille lämpimästi lyhyempien kynsien kokeilua, toisilla se vaan toimii paremmin! :D

Helmikuu:


Sain valmiiksi kynsitikkuprojektini, mikä on kyllä osoittautunut toimivaksi kynsilakkojen "varastointitavaksi". Vaikkakin tällä hetkellä tikut vaativat taas hieman päivittämistä, on se silti siisti tapa selata omia lakkoja läpi.

Toisessa kuvassa on sulkakynteni, joiden idea on ihan okei, mutta toteutus ontuu. Lakkojen rajojen siivoaminen ja kynsien pituus ja muoto: voi ei.

Maaliskuu:

Kerroin tarinan siitä, miten sekoitin peel off-lakan ja valkoisen lakan. Osallistuin Naked Truth -haasteeseen ja totesin, että China Glazen Angel's Breath ei sovellu leimauksen alle vaikka kaunis lakka muuten onkin.  

Huhtikuu:

Osallistuin toiseen kynsimiittiin. Pääsiäisen jälkeen lyhensin myös hieman kynsien mittaa, paremmalta näyttivät mutta vieläkään ei ihan yhtä toimivalta. Muutin blogin ulkoasua yhtenä sunnuntaina ja lopputulos on yhä omaa silmää miellyttävä :) Kokeilin myös spun sugar -koristelua ja aloin löytää omaa lakkaustyyliäni korsetti-kynsissä. Opin myös käyttämään vesileimoja kuvissa. Tämän kuukauden aikana tein myös lupauksen, ettei blogissa enää nähdä sotkuisia kynsinauhoja ja tämä lupaus on aika hyvin pitänytkin. Voisi siis sanoa, että huhtikuun aikana otettiin isoja askeleita kohti blogin nykyistä olemusta.


Toukokuu:

Kuvailin lakkoja huvin vuoksi ja sain tehtyä ensimmäisen osan Huippumallit -postaussarjaan.  Sain itselleni myös ensimmäiset Kikoni, Sugar Mat -sarjasta. Rakastuin palavasti Color Clubin Halo Hues -sarjaan. Aloitin kesätyöt kassalla ja kynsistä lähti pituutta reippaasti pois, sille tielle ollaan jääty. Toukokuussa koin myös sarjan epäonnisia sunnuntailakkailuja.


Kesäkuu:

Kesäkuu on ehkä tämän vuoden parhaita lakkailukuukausiani. Aloin löytää itseäni niin lakkaajana kuin bloggaajanakin. Kuulostaa ja tuntuu ehkä ajatuksena hassulta, että lakkaajalla voi olla omanlainen tyylinsä ja persoonansa tehdä, mutta omasta mielestäni eri blogeissa näkyy hyvin lakkaajien oma tyyli tehdä. Kesäkuussa aloin hahmottaa sitä omaani. Suosikkilakkauksiani kesäkuulta oli ehdottomasti koukero-lakkaus ja kesäperhoset. Kesäkuussa haastoin lukijoita ja muita bloggaajia miettimään lakkaamisharrastusta tarkemmin, siitä voi käydä lukemassa täältä. Kyseinen postaus on blogin kommentoiduin ja hienosti otitte siihen osaa ettekä jättäneet allekirjoittanutta yksin asian kanssa ;)


Jatketaan seuraavassa osassa lopuilla vuoden 2013 hetkillä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti