12/27/2013

Vielä jouluista

Mainitsinkin jo aikaisemmin, että aatonaattona laitoin muutamat muutkin kynnet kuin vain omani. Ensimmäistä kertaa pääsin laittamaan eräälle ystävälle kynsiä kun satuttiin samalle paikkakunnalle samaan aikaan. Teemana tietysti joulu, katsotaan mitä saatiin aikaan:


Lakkailtavana olleet kynnet olivat erittäin sirot ja pitkät, kunpa vain omatkin kynnet kasvaisivat tällä tavalla ja näin kapeiksi, olisi muotoonviilailu niiiiin paljon mukavampaa ja lopputulos miellyttävämpää! Erikoista näissä kynsissä on mm. se, että kyseessä on ensimmäiset koristeteippi-teippailuni. Vaikken ehtinyt aikaisemmin harjoittelemaan ja jännitti teippailujen tekeminen niin ensikerraksi meni kyllä tosi hienosti! Rajat tulivat 80% tapauksista siististi teipin ja lakan välille ja saatampa kokeilla teippailua vielä tulevaisuudessakin! (eli varmasti kokeilen ;) )

Nimettömiin laitettiin joka kynnessä lakkauksen pohjana toimineen China Glazen Ruby Pumpsin päälle water decalit joulupukkien muodossa. Joulupukin käsienlevittely aiheutti sen, että decalit eivät ihan täydellisen kokoiset kynsille olleet, mutta hienosti silti ainakin kuvissa näyttävät kynsille sopivan. Suuri kiitos lakkailtavalle, ihanaa oli viettää aikaa yhdessä ja lakkailla kynnet, keväällä uudestaan! :)

Tänä vuonna tuli joululakkauksia toteutettua toooodella vähän, jotenkin olin ajatellut, että kyllä sitten joulun jälkeen ehtii lakkailla. Ei todellakaan nyt tunnu siltä, että lakkaanpa vielä joulukynnet! Onneksi oli tilaisuus lakata muillekin kynsiä! Seuraavaksi sitten uusi vuosi teemana :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Ruby Pumps
China Glaze - White Out
Koristeteipit
Water Decals

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti