12/26/2013

Jouluaaton kynnet

Aika palailla joulunvieton jälkeen taas tietokoneen ääreen. Joulu meni erittäin mukavasti perheen kanssa, kynsilakka-aiheisia lahjojakin sain, niihin palaan sitten myöhemmin! Hassua oli se, että väitin kaikille ettei lumeton joulu vaikuta omaan joulunviettooni tai joulutunnelmaani mitenkään, sisällähän sitä ollaan. Nyt joulunpyhinä olen kuitenkin huomannut, että itsestä tuntuu siltä kuin vietettäisiin vähän huijausjoulua eli joulu ei olisikaan vielä vaan vasta sitten talvella, eihän sitä syksyllä kuulu viettää! Onko muita vaivannut lumeton joulu vai kenties onko siitä nautittu? :) Jossain päin Suomeahan lunta on jopa maassa ollut :)

Tästä höpinästä päästään loogisesti kuitenkin jouluaaton kynsiin. Aatonaattona tein kahdet muutkin joulukynnet, toiset niistä tulevat blogissa näkymään. Olin sitten illalla yöllä niin väsynyt etten jaksanut itselleni kovin kummoisia kynsiä alkaa väsäämään, joten tyydyin  vapaalla kädellä tehtyyn ranskalaiseen manikyyriin punaisella lakalla tehtynä ja muutamaan water decaliin. Sen verran voin sanoa, että harvemmin on kyllä jouluaattona kynsiä kuvatessa joutunut vesipisaroita kuivaamaan ulkona lakkapullosta ja kynsistä ja pohtimaan joulukuvien vihreää taustaa..



Vaikka jouluna ilma olisi millainen niin kynsillä tietysti China Glazen Ruby Pumps, jota en joulukalenteriin valinnut ollenkaan kuvattavaksi. Muihin tekemiini joulukynsiin aatonaattona valittiin myös kyseinen lakka, kertoo siis jotain sen joulustatuksesta. Decalit tilasin MiMaxilta joulua edeltävällä viikolla ja ne tulivatkin nopeasti mukanaan myös tilaamani koristeteippi (miitistä saadut ovat jossain hukassa tällä hetkellä). Laatu decaleilla oli todella hyvä ja niiden käsittely oli niiiin helppoa! 

Decaleiksi valitsin joulupukit ja joulukranssit. Kaukaahan decalit meinaavat kynsillä näyttää vain sotkulta, mutta pääasia on, että itselle näyttävät hyvältä! :) Manikyyrilakkaus sai myös itseni harkitsemaan vähän pidempien kynsien säilyttämistä ainakin kokeilumielessä hetken aikaa. Sanokaa heti jos alkavat näyttää epäsiisteiltä!


Jouluaattona alkanut arvonta on käynnissä 13.1.2014 asti, joten käykääpä osallistumassa TÄÄLTÄ! :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Ruby Pumps
Water Decals

4 kommenttia :