11/03/2013

Halloween

Oma bloggailu on selvästi suoraan verrannollinen siihen kuinka rankka jakso on yliopistolla menossa. Sen voi päätellä siitä, että tämä viikko on mennyt ilman postauksia ja kynnet ovat olleet lakkaamatta. Eilen tein kuitenkin parannuksen lakkaamisen kanssa ja samalla mieleen muistui kuinka mukavaa hommaa se on. Yliopistolla lähtee käyntiin viimeinen raskaampi viikko, joten blogikin palaa takaisin normaalijärjestykseensä. :)

Halloweeniksi oli kynsille suuret suunnitelmat, jotka piti toteuttaa jo tiistai-iltana. Toteutin suunnitelman eilen eli lauantaina. Parempi myöhään kun ei milloinkaan? Vielä tänään ehkäpä voi teemakynsiä julkaista, joten tässäpä tulee..


Vaikka kaikki viivat ja kynsien linjat eivät ihan siisteimmästä päästä olekaan, ei se kerrankin haittaa, koska kyseessä on kuitenkin Halloween -teema. Tarkoituksena oli tehdä mustat osat  Art Linerilla, mutta se olikin hukassa. Sitten piti turvautua dotting tooliin, millä ei ihan yhtä siistiä jälkeä saa aikaiseksi. Näin oranssin manikyyrin näillä tikeillä varustettuna ja halusin sitä kokeilla, sitten yhdistin ajatukseen vielä ensimmäiset itsemaalatut pääkallot. Voin sanoa, että oikeassa kädessä jälki ei ole ihan yhtä siistiä ;) Tulipa kuitenkin harjoiteltua.

Essien Tart Deco pääsi ensimmäiseen testiinsä. Pidin poikaystävän nenän edessä OPIn I Eat Mainely Lobsteria ja tätä lakkaa ja kysyin kumpi on kurpitsa. Essie voitti. Kuvista kuitenkin näkyy, että ihan täysin oranssi lakka ei ole vaan juuri sellainen korallinen jona sen ostinkin. Jotain näissä korallin sävyissä on miksi niitä tulee osteltua..


Rimmel - Base Coat
Essie - Tart Deco
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - White Out

6 kommenttia :

  1. Ihanat :) Ja herkullisen värinen tuo Essie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aivan ihana sävy kyllä on, pitää kehittää sillä pian muutakin :)

      Poista
  2. Ihanan värinen lakka ja muutenkin kivat Halloween kynnet ! =)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kerrankin voin rehellisesti sanoa että minä myös! :D

      Poista