11/17/2013

Alusta Loppuun: Kynsimittii pt. 3 I

Kuukausien suunnittelu, monet öiset facebook -keskustelut aiheesta ja viimeisen viikon valmistelut ja nyt miitti on ohi ja pidetty. Olo oli heti lauantai-iltana miitin jälkeen samanlainen kuin lapsena omien synttärijuhlien jäljiltä. Vähän tyhjä, mutta samalla jotenkin huojentunut siitä, että kaikki menikin ihan hyvin. Asiaa tapahtumasta olisi vaikka kuinka, joten palaan miittiin vielä useamman kerran. Ensiksi haluaisin käydä läpi ihan miitin yleistä ohjelmaa, myöhemmin palaillaan vielä Sokoksen Kauneustuntiin, kynsiin, miitissä sponsoreilta saatuihin tuotteisiin sekä myös miitin viime hetken valmisteluihin.

Miitti siis pidettiin meillä lauantaina 16.11. Suunnittelu- ja toteutusapuna oli Katjamaria ja Annie. Onneksi ei tarvinnut miittiä yksin järjestellä, mietittäviä ja tehtäviä asioita olikin ihan yllättävän paljon. Tytöistä oli aivan hirvittävän suuri apu ja tuki miitin järjestämisen jokaisessa vaiheessa, suuri kiitos siis tytöille! :)

Miitti aloiteltiin Joensuun Sokoksella. Siellä meille oli järjestetty Kauneustunti, jossa meille esiteltiin kahvin/teen/mehun ja naposteltavien ohessa syksyn meikki- ja kynsilakkauutuuksia. Esittelemässä olivat kaksi erittäin mukavaa ja asiantuntevaa Sokoksen työntekijää ja tunti menikin nopeasti. Tästä Kauneustunnista kertoilen enemmän täysin omassa postauksessaan, niin kaikki asiat saavat ansaitsemansa huomion! :)


Kauneustunnin jälkeen jatkettiin meille. Hetki kului, että saatiin kaikki samaan osoitteeseen, mutta helposti sekin lopulta kävi :) Aloiteltiin miitti esittelykierroksella ja jaettiin heti sponsoreilta saadut tuotteet. Sen jälkeen jatkettiin herkutellen ja kynsiä kuvaillen. Yhtenä "ohjelmanumerona" oli se, että kuvasin halukkaiden kynnet ja kokosin niistä diashown. Lakkailun teemana oli pikkujoulut, mikä kyllä kynsissä näkyi. Diashown perusteella äänestetiin sitten osallistujen lempikynnet ja voittaja sai palkinnon, joka oli EFFECTin Nail Design Kit. Voitto meni ansaitusti EliZaaalle :) Kuvia miitin ajalta on vähän huononlaisesti, oli aika hämärää ja aika meni itsellä aika tehokkaasti muihin käytännön juttuihin :) 





Ruoasta ei onneksi tullut pulaa ja nytkin hyllystä löytyy vielä marianneja ja muutama hedelmäkarkki ;) Tarjottavat (salaatti, karjalanpiirakat+munavoi, sipsit, karkit, joulutortut, suklaakinuski -neliöt, ruisnachot, dipit..) menivät kyllä hyvin kaupaksi, hyvä niin! 

Kun kynnet oli valokuvattu, herkkuja syöty ja pussien sisältöihin tutustuttu, arvottiin jokaiselle joululahjapaketit. Tyttöjen kanssa oltiin paketoitu muutamaa päivää aikaisemmin sponsoreilta saatuja arvontapalkintoja ja pikkujoulujen hengessä arvottiin jokaiselle vuorot koska saa oman pakettinsa käydä valitsemassa. Hauskaa tästä teki sen, että kukaan ei tiennyt mitä valitsemassaan paketissa oli. Lisäksi Sokokselta saimme mukaan jokaiselle kynsilakat ja niiden lisäksi arvottavia tuotteita, joten nekin samalla kertaa arvottiin omistajilleen. Kaikista miitistä saamistani tuotteista on tulossa myöhemmin lisää tietoa! :)


Perinteisesti miittiin kuului myös kynsilakkakirppis. Olin valinnut myyntiin noin 17 kynsilakkaa, joista sitten suurin osa kuitenkin jäi vielä itselleni. Sain kuitenkin myytyä suunnilleen saman verran lakkoja kuin ostinkin, niistä myös lisää seuraavissa postauksissa. Kirppikshetkinä tulee helposti itselle jonkinlainen hätäännys, varsinkin kun meitä oli niinkin monta kuin 15. Tulee kiire nähdä mitä muilla on myynnissä ja huomata itselle mieluiset lakat nopeasti. Tällä kertaa kuitenkin tein ne ostokset ja löydöt vasta tilanteen hieman rauhoituttua ja hyvin sekin sujui. :)


Aika meni hyvin nopeasti ja ennen kuin huomasinkaan, asunto oli tyhjentynyt ja istuin itse ensimmäistä kertaa koko aikana alas. Huhuh! Sain tutustua uusiin ihmisiin ja jo ennestään tuttuihin taas vähän paremmin. Hienoa oli ihan suunnittelusta siivoamiseen asti. Nyt on kuitenkin ihan mukavaa käydä kuvia läpi ja muistella päivää ja huokaista helpotuksesta, että kaikki meni hyvin ja seuraavaan miittiin on hetki aikaa! :D

8 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, mukavaa oli tosiaan ihan alkusuunnittelusta loppusiivoukseen asti :D

      Poista
  2. Kivaa oli! :)) Ja sit eikun vaan seuraavaa miittiä suunnittelemaan... ;D

    VastaaPoista
  3. Kuvien perusteella teillä on ollut mukavaa ja kiva tunnelma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kyllä oli ja itsellä ainakin oli paljon rennompi olo kun ikinä aikaisemmin miiteissä! :)

      Poista
  4. Oli kyllä hirmu kiva miitti ja vielä sullekin, iso kiitos teille järjestäjille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kyllä oli! :) Kiitos myös mukana olleille! :)

      Poista